Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων 1ης τοποθέτησης για όλες τις Μάρκες Αυτοκινήτων από τα πλέον Επώνυμα Ευρωπαϊκά & Ιαπωνικά εργοστάσια !!!             -         Αναζητήστε τα με τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας και καλέστε μας (2105728384) για οποιαδήποτε απορία σας  !!!                                   -                                            Ο Ιστότοπος  www.bestpriceparts.gr  είναι εναρμονισμένος  με τις προδιαγραφές του Ευρωπαϊκού κανονισμού περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.                           

Privacy Policy

ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ .
Προστασία  προσωπικών δεδομένων.
Σας δίνεται η ευκαιρία να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.bestpriceparts.gr  χωρίς να αφήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Από την επίσκεψή σας θα αποθηκευτούν μόνο εκείνες οι πληροφορίες που δεν είναι προσωπικές . Τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και δεν δημιουργούν δεδομένα σχετικά με την προσωπικότητά σας.
Τα προσωπικά σας στοιχεία ζητούνται και διατηρούνται μόνο με τη συγκατάθεσή σας, όταν είστε στη διαδικασία της παραγγελίας ή όταν έχετε εκφράσει την επιθυμία να εγγραφείτε στο newsletter . Τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την επεξεργασία της παραγγελίας σας.
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν για μελλοντική χρήση και καταργούνται μετά την πάροδο που προβλέπεται από τις διατάξεις του εμπορικού δικαίου εκτός εάν δεν εκφράσετε την επιθυμία να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας στα πλαίσια των υπηρεσιών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας , η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας χρησιμοποιείται για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο με τη συγκατάθεσή σας , έως ότου το ακυρώσετε.
Ασφάλεια δεδομένων
Τα προσωπικά σας δεδομένα θα κρυπτογραφούνται με τεχνολογία SSL X3, και θα μεταδίδονται μέσω του Διαδικτύου όχι μόνο κατά την σύνδεσή σας και στο προσωπικό προφίλ, αλλά και στο καλάθι αγορών σας. Προστατεύουμε την ιστοσελίδα μας και άλλα συστήματα μέσω τεχνικών και οργανωτικών μέτρων κατά της απώλειας, καταστροφής, παρακολούθησης, τροποποίησης ή διανομής των δεδομένων σας από μη εξουσιοδοτημένα άτομα.
Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία και την διαγραφή των δεδομένων
Στα πλαίσια του ομοσπονδιακού νόμου περί προστασίας δεδομένων , ο πελάτης έχει το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσει πληροφορίες σχετικά με τα αποθηκευμένα δεδομένα του, να τα επεξεργαστεί ή να τα καταργήσει. Αν σε μια δεδομένη χρονική περίοδο , η διαγραφή των δεδομένων είναι αντίθετη με τις διατάξεις του νόμου ή της σύμβασης , ή αυτό είναι αδύνατο για κάποιο άλλο λόγο, τότε τα δεδομένα δεν διαγράφονται και μπλοκάρονται. Σε αυτή την περίπτωση επικοινώνηστε μαζί μας .
Υπεύθυνος : Παγώνης Σωτήρης 
Ηλεκτρονική διεύθυνση: info@bestpriceparts.gr
Ιστοσελίδα: www.bestpriceparts.gr
 
 
 
Αποποίηση συγκατάθεσης
Έχετε εκφράσει την απόλυτη συγκατάθεσή σας για τη συνεργασία μαζί μας. Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε σε οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον να αλλάξετε την συγκατάθεση σας.