Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων 1ης τοποθέτησης για όλες τις Μάρκες Αυτοκινήτων από τα πλέον Επώνυμα Ευρωπαϊκά & Ιαπωνικά εργοστάσια !!!       Αναζητήστε τα με τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας και καλέστε μας (2105728384) για οποιαδήποτε απορία σας  !!!                            -                 Δυνατότητα  αυθημερόν παραλαβής απ' το κατάστημα ( Ευβοίας 6,  Περιστέρι) και εξόφλησης με κάρτα             -            Είμαστε  δίπλα  στον  σταθμό  ΜΕΤΡΟ  ' ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ '                -                  Περιηγηθείτε στο Νέο μας Μενού  ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ  και αναζητήστε το ανταλλακτικό που θέλετε βάση της κατηγορίας και του αυτοκινήτου σας

ανταλλακτικά αυτοκινήτων πληροφορίες bestpriceparts.gr

 

Η Best Price Parts αναγνωρίζει την σημασία της προστασίας των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων των  Πελατών και των ηλεκτρονικών τους συναλλαγών και λαμβάνει κάθε απαραίτητο μέτρο για την εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής ασφάλειας .

Τα προσωπικά δεδομένα και οι συναλλαγές των Πελατών είναι ασφαλή και απόρρητα. Η διατήρηση του απορρήτου θεωρείται δεδομένη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν επίσης και για τις διαδικτυακές πωλήσεις (e-commerce). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον Πελάτη στη Best Price Parts είναι εντελώς εμπιστευτικές και η εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των διαδικασιών της.

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των εμπορικών συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση της παραγγελία σας. Η Best Price Parts δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των Πελατών και των συναλλαγών του, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από αυτούς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση δημόσιας αρχής.. Ο Πελάτης μπορεί να ζητήσει οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για αυτόν καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορεί να τεκμηριώσει την ύπαρξη λάθους.

Για την περαιτέρω ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των Πελατών θα πρέπει και οι Πελάτες  να χειρίζονται όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην τις αποκαλύπτουν σε τρίτα πρόσωπα. Newsletter θα αποστέλνονται στους Πελάτες μόνον εφόσον το επιθυμούν και το δηλώσουν κατά τη διάρκεια της εγγραφής τους ως μέλη.

Σε κάθε περίπτωση η Best Price Parts δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά των Πελατών . Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτει ο Πελάτης στην διάθεσή της Best Price Parts με την εγγραφή του ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών του. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.