Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων 1ης τοποθέτησης για όλες τις Μάρκες Αυτοκινήτων από τα πλέον Επώνυμα Ευρωπαϊκά & Ιαπωνικά εργοστάσια !!!       Αναζητήστε τα με τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας και καλέστε μας (2105728384) για οποιαδήποτε απορία σας  !!!                            -                 Δυνατότητα  αυθημερόν παραλαβής απ' το κατάστημα ( Ευβοίας 6,  Περιστέρι) και εξόφλησης με κάρτα             -            Είμαστε  δίπλα  στον  σταθμό  ΜΕΤΡΟ  ' ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ '                -                  Περιηγηθείτε στο Νέο μας Μενού  ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ  και αναζητήστε το ανταλλακτικό που θέλετε βάση της κατηγορίας και του αυτοκινήτου σας

ανταλλακτικά αυτοκινήτων πληροφορίες bestpriceparts.gr

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αποκλειστικός Ιδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης αυτής της ιστοσελίδας είναι η εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΓΩΝΗΣ Ν. ΣΩΤΗΡΙΟΣ», τον διακριτικό τίτλο Best Price Parts (www.bestpriceparts.gr), εφεξής καλούμενη για συντομία “Best Price Parts), οι λέξεις «εμείς» ή «μας» θα αναφέρονται στην άνω εταιρεία. Η έδρα της επιχείρισής μας βρίσκεται στη διεύθυνση: Έυβοίας 6-8 & Ερυθραίας, Περιστέρι ΤΚ.12134, Αθήνα, ΑΦΜ 035573705 ΔΟΥ Β’ Περιστερίου.

Για τις ανάγκες τις παρούσας και για λόγους συντομίας θα καλείστε ο ΠΕΛΑΤΗΣ.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία, ή διευκρίνιση σχετικά με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας σύμβασης, ή για σχόλια και παράπονα σχετικά με την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση Ευβοίας 6-8 , Περιστέρι ή στον αριθμό τηλεφώνου 2105728384.

Οι γενικοί όροι πώλησης που αναφέρονται έχουν ως στόχο να προσδιορίσουν τις συνθήκες πώλησης ανάμεσα στον ΠΕΛΑΤΗ του ηλεκτρονικού καταστήματος Bestpriceparts.gr και της BEST PRICE PARTS και είναι οι μόνοι εφαρμόσιμοι.Η BEST PRICE PARTS μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις των γενικών όρων. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ υποχρεούται να ανατρέχει σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεται την εν λόγω ιστοσελίδα.

Βάσει των παρακάτω όρων και προϋποθέσεων, ο ΠΕΛΑΤΗΣ μπορεί να επισκέπτεται και να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα της BEST PRICE PARTS. Οι παρακάτω όροι ισχύουν για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιεί ο ΠΕΛΑΤΗΣ στην ιστοσελίδα της BEST PRICE PARTS.

Οι απαιτήσεις και οι όροι μπορεί να τροποποιηθούν μέσα στο χρόνο από την BESTPRICEPARTS.

Οι αγορές ειδών από την BEST PRICE PARTS περιορίζεται αυστηρά σε πρόσωπα που έχουν νόμιμο δικαίωμα να υπογράφουν και να συνάπτουν συμβάσεις στην ιστοσελίδα σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία.Ο ΠΕΛΑΤΗΣ, πρέπει να έχει δικαιοπρακτική ικανότητα, η οποία κρίνεται σύμφωνα με όσα ορίζει η Ελληνική νομοθεσία.

Με την είσοδο του στην ιστοσελίδα και κατόπιν της εγγραφής του σε αυτήν, ο ΠΕΛΑΤΗΣ δηλώνει ότι αποδέχεται πλήρως τους γενικούς όρους πώλησης κατόπιν ανάγνωσης αυτών.

Για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς προκύψει στα πλαίσια σύναψης σύμβασης πώλησης αποκλειστικά αρμόδια θα είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.

2. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  • Στη διεύθυνση Ευβοίας 6-8 , Περιστέρι Αττικής ΤΚ 12134
  • Στον αριθμό τηλεφώνου             (+30) 210-5728384
  • Στο Fa  x                                  (+30) 210- 5728304
  • Στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@bestpriceparts.gr .gr

Παρότι καταβάλλεται προσπάθεια συνεχούς ενημέρωσης και αναβάθμισης της σελίδας αλλά και για κάθε προϊόν γίνεται από την BEST PRICE PARTS πλήρης παρουσίαση αυτού, ωστόσο, λόγω του διαδικτυακού προγράμματος περιήγησης ή της οθόνης, τα προϊόντα που προσφέρονται προς πώληση στην ιστοσελίδα της BEST PRICE PARTS ίσως να μην αντιστοιχούν ακριβώς στα πραγματικά όσον αφορά την εικόνα και τα χρώματα. Ουδεμία ευθύνη φέρει η BEST PRICE PARTS για τέτοιου είδους αναντιστοιχίες.

Η συσκευασία ενδέχεται να διαφέρει από αυτή που φαίνεται στη φωτογραφία. Για περαιτέρω απορίες ο ΠΕΛΑΤΗΣ δύναται να επικοινωνεί με το τμήμα πωλήσεων (09:00-19:00) από Δευτέρα έως Παρασκευή).

Προσφέρουμε προς πώληση προϊόντα, τα οποία έχουμε προμηθευτεί από επώνυμους Κατασκευαστές Ανταλλακτικών Πρώτης Εργοστασιακής Τοποθέτησης και Εφαρμογής. Κανένα προϊόν μας δεν είναι μεταχειρισμένο, ελαττωματικό ή κατώτερης ποιότητας.

3. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται δεκτές από την BEST PRICE PARTS υπόκεινται στη διαθεσιμότητα του προϊόντος όπως αυτή προκύπτει από τους  προμηθευτές της. Η BEST PRICE PARTS προσφέρει προς πώληση προϊόντα που είναι διαθέσιμα για αποστολή από τα καταστήματα της. Καταβάλουμε συνεχείς προσπάθειες να ενημερώνεται εγκαίρως η βάση δεδομένων αποθήκης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.Σε κάθε άλλη περίπτωση θα επικοινωνούμε μαζί σας για τυχόν διευκρινήσεις καθώς και για εναλλακτικές προτάσεις σε περίπτωση προσωρινής έλλειψης της επιλογής σας 

4.ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές αναγράφονται σε Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.και υπόκεινται στο Ελληνικό δίκαιο.

Έχουμε λάβει τη δέουσα μέριμνα κατά την ετοιμασία του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας, κυρίως για να εξασφαλίσουμε ότι οι τιμές που παρατίθενται είναι οι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και ότι όλα τα προϊόντα περιγράφονται ορθά. Ωστόσο, οι παραγγελίες θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον δεν υπάρχουν ουσιώδη λάθη στην περιγραφή των προϊόντων ή στις τιμές τους, όπως διαφημίζονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Η τιμή για προϊόντα που παραγγέλνει ο ΠΕΛΑΤΗΣ και αποδέχεται η BEST PRICE PARTS θα είναι αυτή που αναγράφεται στη σελίδα τιμολόγησης της ιστοσελίδας τη στιγμή που πραγματοποιείται η παραγγελία.

Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση - αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Διατηρούμε το δικαίωμα διόρθωσης λαθών ή ανανέωσης πληροφοριών στα προϊόντα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

5. ΤΡΙΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Ενδέχεται η παρούσα ιστοσελίδα να περιλαμβάνει υπερσυνδέσμους που εκμεταλλεύονται τρίτα πρόσωπα εκτός της BEST PRICE PARTS, όπως διαφημιστές. Η BEST PRICE PARTS δεν έχει ελέγξει όλες τις ιστοσελίδες που συνδέονται στη δική της και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο ή την ακρίβεια των σελίδων που δεν ανήκουν σε αυτή την ιστοσελίδα ούτε για τη διαθεσιμότητα αυτών των εξωτερικών ιστοσελίδων ή πηγών, και δεν προσυπογράφει ούτε φέρει ευθύνη ή υποχρέωση, άμεση ή έμμεση, για την πολιτική περί απορρήτου ή για το περιεχόμενο τέτοιων ιστοσελίδων, όπως, ενδεικτικά, για διαφημίσεις, προϊόντα ή άλλο υλικό ή υπηρεσίες που παρέχονται ή είναι διαθέσιμες από τέτοιες ιστοσελίδες ή πόρους, ούτε για ζημία, απώλεια ή βλάβη που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση που πραγματοποιήθηκε ή την εμπιστοσύνη που επιδείχθηκε σε περιεχόμενο, προϊόν ή υπηρεσία που διατίθεται σε τέτοιες εξωτερικές ιστοσελίδες ή πηγές. H BEST PRICE PARTS διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει κάθε τι που έχει υποβληθεί από εσάς σε δημόσιους χώρους, χωρίς δική σας προειδοποίηση, αν γίνει αντιληπτό.

6. ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Η αναφορά στα Συνεργαζόμενα Συνεργεία στο ομώνυμο τμήμα, αποτελλεί μία απλή σύσταση από την πλευρά της Best Price Parts προς τους πελάτες της . Η BEST PRICE PARTS δεν φέρει καμμία ευθύνη για τις υπηρεσίες και την τιμολογιακή πολιτική των συνεργείων αυτών, τα οποία λειτουργούν αυτοτελλώς σαν αυτόνομες επιχειρήσεις .