Η εταιρεία

Η Best Price Parts είναι μια νέα, καινοτόμα Ελληνική Πλατφόρμα Λιανεμπορίου εξειδικευμένη στο Εμπόριο Ανταλλακτικών Αυτοκινήτου Πρώτης Εργoστασιακής Τοποθέτησης και Εφαρμογής παρέχοντας μια πλήρη γκάμα Ανταλλακτικών, Λιπαντικών και Αξεσουάρ Αυτοκίνησης που σχεδιάστηκε και υλοποιείται από μια ομάδα επαγγελματιών του χώρου με πολυετή πείρα στην αγορά του αυτοκινήτου.

Σημείο Αναφοράς για το Ελληνικό E-commerce, η Best Price Parts παρέχει ένα μοναδικό εύρος εξειδικευμένων υπηρεσιών που αφορούν την συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία των στελεχών της , την χρήση νέων τεχνολογιών και κυρίως της συνεργασίας της με Επώνυμα Εργοστάσια Κατασκευαστών Ανταλλακτικών Πρώτης Εργοστασιακής Τοποθέτησης και Εφαρμογής σύμφωνα με τα πρότυπα πιστοποίησης και εγγύησης της ΕΕ.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο με τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα ανταλλακτικά που αφορούν την συντήρηση / επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Για σίγουρη εφαρμογή του ανταλλακτικού σας να έχετε διαθέσιμο τον αριθμό πλαισίου!     ( Προσοχή έστω και ένα λάθος γράμμα μπορεί να καταλήξει σε λάθος ανταλλακτικό! ) 

© 2019 bestpriceparts.gr. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. GT Inhouse Inteligence Team
Design & Development by