Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων 1ης τοποθέτησης για όλες τις Μάρκες Αυτοκινήτων από τα πλέον Επώνυμα Ευρωπαϊκά & Ιαπωνικά εργοστάσια !!!             -         Αναζητήστε τα με τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας και καλέστε μας (2105728384) για οποιαδήποτε απορία σας  !!!                                   -                                            Ο Ιστότοπος  www.bestpriceparts.gr  είναι εναρμονισμένος  με τις προδιαγραφές του Ευρωπαϊκού κανονισμού περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.                           

1. Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους συμπληρώνοντας το αντίστοιχο Δελτίο Μεταφοράς και αποστέλλοντας το (με τρόπο ή μέσο που να επιδέχεται απόδειξη αποστολής, π.χ.συστημένη επιστολή) μαζί με το επιστρεφόμενο προϊόν στη διεύθυνση Ευβοίας 6-8 & Ερυθραίας, 12134 Περιστέρι , σύμφωνα και με τις επόμενες παραγράφους. Το Δελτίο Μεταφοράς μπορείτε να μας το ζητήσετε επικοινωνώντας με το Κατάστημα (τηλ.: 2105728384 ,   κιν.:  6937372544  ή email: support@bestpriceparts.gr ).

2. Σε περίπτωση υπαναχώρησης τα έξοδα επιστροφής των εμπορευμάτων/ προϊόντων βαρύνουν τον Καταναλωτή. Η αποστολή των εμπορευμάτων/ προϊόντων γίνεται με ευθύνη και κίνδυνο του αγοραστή.

3. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους ή να έχουν τοποθετηθεί/χρησιμοποιηθεί, συνθήκες οι οποίες ισχύουν μετ' επιτάσεως για ηλεκτρονικά και ηλεκτρολογικά ανταλλακτικά. 

4. Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε ζημία στο προϊόν κατά την επιστροφή του προϊόντος προς εμάς, βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

5.Επικοινωνείστε με την μεταφορική μας εταιρεία ́και ζητήστε παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων. 

6. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, σας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων καθώς και το άθικτο της συσκευασίας και της ετικέτας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα ή λανθασμένα ανταλλακτικά , καθότι εφόσον τοποθετηθούν/χρησιμοποιηθούν δεν μπορούν πλέον να γίνουν αποδεκτά προς επιστροφή.

7. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός του τρόπου που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου του τρόπου που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί μέσω της μεθόδου πληρωμής που χρησιμοποιήσατε αρχικά και εφόσον πληρούνται τα ποιοτικά κριτήρια των παραγράφων 2 και 3.

8. Σε περίπτωση πάντως που αποδεδειγμένα (εγκατάσταση και διάγνωση από επίσημο συνεργείο) ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν, διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του.Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής και η επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνει αποκλειστικά το Κατάστημά μας, e-shop με ανταλλακτικά αυτοκινήτων bestpriceparts.gr , σε κάθε άλλη περίπτωση επιβαρύνεστε εσείς τα έξοδα αποστολής.

9.Όλα τα Αναλώσιμα είδη (Φίλτρα - τακάκια -Δισκόπλακες, κλπ.) δεν καλύπτονται από εγγύηση από τον κατασκευαστή τους.