Επιστροφές

1. Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους συμπληρώνοντας το αντίστοιχο Δελτίο Μεταφοράς και αποστέλλοντας το (με τρόπο ή μέσο που να επιδέχεται απόδειξη αποστολής, π.χ.συστημένη επιστολή) μαζί με το επιστρεφόμενο προϊόν στη διεύθυνση Ορφέως 198 Αθήνα,  , σύμφωνα και με τις επόμενες παραγράφους. Το Δελτίο Μεταφοράς μπορείτε να μας το ζητήσετε επικοινωνώντας με το Κατάστημα (τηλ.: 215 215 9535   ή email: [email protected] ).

2. Σε περίπτωση υπαναχώρησης τα έξοδα επιστροφής των εμπορευμάτων/ προϊόντων βαρύνουν τον Καταναλωτή. Η αποστολή των εμπορευμάτων/ προϊόντων γίνεται με ευθύνη και κίνδυνο του αγοραστή.

3. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους ή να έχουν τοποθετηθεί/χρησιμοποιηθεί, συνθήκες οι οποίες ισχύουν μετ' επιτάσεως για ηλεκτρονικά και ηλεκτρολογικά ανταλλακτικά. 

4. Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε ζημία στο προϊόν κατά την επιστροφή του προϊόντος προς εμάς, βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

5.Επικοινωνείστε με την μεταφορική μας εταιρεία ́και ζητήστε παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων. 

6. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, σας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων καθώς και το άθικτο της συσκευασίας και της ετικέτας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα ή λανθασμένα ανταλλακτικά , καθότι εφόσον τοποθετηθούν/χρησιμοποιηθούν δεν μπορούν πλέον να γίνουν αποδεκτά προς επιστροφή.

7. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός του τρόπου που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου του τρόπου που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί μέσω της μεθόδου πληρωμής που χρησιμοποιήσατε αρχικά και εφόσον πληρούνται τα ποιοτικά κριτήρια των παραγράφων 2 και 3.

8. Σε περίπτωση πάντως που αποδεδειγμένα (εγκατάσταση και διάγνωση από επίσημο συνεργείο) ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν (εξαίρεση αποτελλούν τα προϊόντα που εφαρμόζονται σε συστήματα που έχουν υποστεί μετατροπή , υγραέριο κ.λ.π.) , διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του.Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής και η επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνει αποκλειστικά το Κατάστημά μας, e-shop με ανταλλακτικά αυτοκινήτων bestpriceparts.gr , σε κάθε άλλη περίπτωση επιβαρύνεστε εσείς τα έξοδα αποστολής.

9.Η Best Price Parts  δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν έξοδα που μπορεί να προκλήθηκαν από την προσπάθεια εγκατάστασης ή απεγκατάστασης ανταλλακτικών που είναι λανθασμένα (λάθος κωδικός). Παρακαλούμε να πιστοποιείτε ότι τα ανταλλακτικά που αγοράσατε είναι τα κατάλληλα για το αυτοκίνητο σας πριν προχωρήσετε στην τοποθέτηση τους. 

10.Όλα τα Αναλώσιμα είδη (Φίλτρα - τακάκια -Δισκόπλακες, κλπ.) δεν καλύπτονται από εγγύηση από τον κατασκευαστή τους.

© 2019 bestpriceparts.gr. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.
Design & Development by