υγρά φρένων


Τα υγρά φρένων αυτοκινητου

Ενα μια εργασία συντηρησης του αυτοκινήτου που παραβλέπεται συχνά απο τους οδηγούς, και όμως τα υγρά φρένων αν παραμεληθούν μπορούν να θέσουν σε υψηλό κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών του αυτοκινήτου σας αφου ηα ποτελεσματικότητά των φρένων μειώνεται.
Αυτό μπορεί να υπάρξει διάβρωση των εξαρτημάτων πέδησης όπως οι δαγκάνες φρένων, το οποίά μπορεί να κολλήσουν.

Ελεγχος υγρών φρένων

Είναι πολύ έυκολο να τα ελέγξετε. Είναι ενα διαφανές πλαστικό δοχείο στο χώρο του κινητήρα συνηθως πίσω απο το τείχος προστασιάς. Στο δοχείο υπάρχει δείκτες μέγιστο και ελάχιστο (max and min). Το ρευστό που υπάρχει μέσα στο δοχείο πρέπει να είναι οπωσδήποτε ανάμεσα και να μην υπερβάινει το μεγιστο η το ελάχιστο. Αν έχετε πράγματι να προσθέσετε υγρά φρένων, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον τύπο που καθορίζεται στο εγχειρίδιο του ιδιοκτήτη. Υπάρχουν τρεις προδιαγραφές για υγρού φρένων: DOT 3, DOT 4 και DOT 5. Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε μόνο τον τύπο του αυτοκινήτου σας απαιτεί, όπως δεν πρέπει να αναμειγνύεται τα διάφορα είδη.


Λίγα λόγια για τα υγρά φρένων

Το υγρό φρένων είναι υγροσκοπικά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προσελκύσει και να κρατήσει το νερό, το οποίο με τη σειρά του μπορεί να προκαλέσει διάβρωση στα εξαρτήματα του συστήματος φρένων.

Αλλαγή υγρών φρένων κάθε πότε;

Πώς ξέρετε πότε είναι η ώρα να αλλάξετε υγρό φρένων σας;
Οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν μια συνιστώμενη χρονικό διάστημα για να αλλάξετε υγρό φρένων σας, συνήθως κάθε δύο χρόνια. Αυτός είναι ενας λεπτός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι το υγρό φρένων σας αλλάζει , αλλά υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να μετρήσετε αν το υγρό φρένων σας είναι ακόμα καλά και σε άριστη κατάσταση μετά από δύο χρόνια.

Ελέγξτε το χρώμα του υγρού φρένων: Φρέσκο υγρό φρένων είναι διαυγές έως ελαφρώς κίτρινο χρώμα. Εάν το υγρό των φρένων σας είναι καφέ ή μαύρο, είναι μια σταθερή ένδειξη ότι μπορεί να χρειαστεί αλλαγή. .


Χρησιμοποιήστε μια δοκιμαστική ταινία του υγρού φρένων: Αυτό καθορίζει αν υπάρχει ο χαλκός στο υγρό φρένων και δείχνει την τρέχουσα ικανότητα να αναστέλλουν τη διάβρωση. Αυτές οι λωρίδες θα σας πει γρήγορα εάν το υγρό φρένων σας είναι ακόμα επισκευαστούν ή αν πρέπει να αλλάξει. Το bestpriceparts έχει μια τεράστια ποικιλία σε υγρά φρένων αυτοκινήτου για κάθε μοντέλο.

Για οποιαδήποτε πρόβλημα, απορία η απλά ενημέρωση μην διστάσετε να μας πάρετε τηλέφωνο στο 201 5728384. Είμαστε ειδικοί στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων