Γιατί είναι σημαντικές οι δισκόπλακες;

Παλια σκουριασμένη δισκόπλακα

 

 

Ένα από τα πιο σπουδαία εξαρτήματα για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας είναι οι δισκόπλακες αυτοκινήτου, οι οποίες κανονικά κάθε τρείς αλλαγές τακακιών, χρειάζονται έλεγχο για


  • μέτρηση πάχους
  • τυχόν αυλακώσεις
  • σημάδια υπερθέρμανσης


και  τελικά αντικατάσταση*.


Ο λόγος είναι ότι μαζί με τα τακάκια που φθείρονται, χάνουν και οι δισκόπλακες το αρχικό πάχος που πρέπει να έχουν, με αποτέλεσμα να έχουμε ταχεία υπερθέρμανση και άρα μειωμένη αποτελεσματικότητα στα φρένα και στην ασφάλεια του αυτοκινήτου.
Παράλληλα με τις φθορές και τις αυλακώσεις, δεν εφάπτεται το τακάκι σε όλη την επιφάνεια της δισκόπλακας, άρα δεν έχουμε αποδοτικά φρένα.


Συμβουλή

*Ο υπεύθυνος του συνεργείου σας θα σας ενημερώσει για την πραγματική κατάσταση των φρένων σας γενικότερα.


Η Βestpriceparts.gr έχει τις καλύτερες επιλογές για αλλαγή δισκόπλακες σχεδόν όλων των μοντέλων αυτοκινήτου και για μικρά επαγγελματικά αυτοκίνητα.
Δεν μένουν όμως μόνο περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σας αγοράζοντας απο το online shop μας αλλά κυρίως γλιτώνετε Χρόνο γιατί εύκολα και γρήγορα μπορείτε με την εκπληκτική τελευταίας τεχνολογίας online εφαρμογή που διαθέτουμε να βρείτε τα ανταλλακτικα αυτοκινήτων που θέλετε και να σας τα στείλουμε δωρεάν στο σπίτι σας η στο συνεργείο που συνεργάζεστε..

 

*Για αγορές πάνω απο 50 ευρώ στην Αθήνα


Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 210 5728384. Είμαστε παθιασμένοι με το ανταλλακτικο και γνωρίζουμε.