Η αγορά του αυτοκινήτου και ανταλλακτικών

Διαφορές επώνυμα με γνήσια ανταλλακτικά


Το αυτοκίνητο που αγοράσατε με πολύ οικονομία και κόπο  δεν έχει σημασία εάν είναι είναι γερμανικής κατασκευής, αμερικανικής κατασκευής , της Ιαπωνίας,  Κορέας, Ρωσίας κλπ, αποτελείται από μέρη και ανταλλακτικά αυτοκινήτων κατασκευασμένα από εκατοντάδες άλλες εταιρείες. Όλοι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων χρησιμοποιούν ανεξάρτητες εταιρείες να σχεδιάσουν και να κάνουν διάφορα στοιχεία, τα γνωστά μας ανταλλακτικά  που συνθέτουν ένα αυτοκίνητο.

Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό για εσάς τον καταναλωτή και αγοραστή;


Τι είναι ένα γνήσιο μέρος, γνήσια ανταλλακτικά;


Ένας αυθεντικός μέρος, το γνήσιο ανταλλακτικό  είναι ένα μέρος που είχε αρχικά τοποθετηθεί στο όχημά σας, όταν ήταν στη διαδικασία κατασκευής  και έχει το λογότυπο του κατασκευαστή αυτοκινήτου σε αυτό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το προϊόν είναι στην πραγματικότητα από τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου, είναι συχνά φορές από διαφορετική εταιρεία, αλλά προστίθεται το λογότυπο του κατασκευαστή του αυτοκινήτου. Αυτά είναι τα πιο ακριβά μέρη, όπως σας πληρώνουν για το λογότυπο του κατασκευαστή του αυτοκινήτου.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να αντικαταστήσει ένα μέρος του οχήματός τους με ένα γνήσιο μέρος, δηλαδή ένα τμήμα που φέρει το λογότυπο του κατασκευαστή θα ακυρώσει την εγγύηση του οχήματος.

Αυτό είναι ένας μύθος και είναι παράνομη σύμφωνα με τη συμφωνία  Magnuson-Moss Εγγύηση Πράξη για κάθε κατασκευαστή αυτοκινήτων να αρνηθεί την εγγύηση που βασίζονται στη χρήση ενός aftermarket ανταλλακτικά , επώνυμου ανταλλακτικού OEM ή  ακόμα και μεταχειρισμένα μέρος.

Επίσης, μια εγγύηση δεν μπορεί να ακυρωθεί, επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκτός από έναν αντιπρόσωπο ή ακόμα και τον εαυτό σας για να εκτελέσει την επισκευή στο όχημά σας.

Τι είναι το OEM Μέρος;


Τα OEM ανταλλακτικά (Original Equipment Manufacturer) μέρος είναι ένα μέρος που χτίστηκε από την ίδια εταιρεία που κατασκεύασε το πρωτότυπο προϊόν για την αυτοκινητοβιομηχανία.

Είναι ακριβώς το ίδιο μέρος που είναι στο αυτοκίνητό σας, εκτός του ότι δεν έχει το λογότυπο του κατασκευαστή του αυτοκινήτου. Αυτά τα μέρη είναι το ίδιο με το γνήσιο μέρος, αλλά φθηνότερα καθώς δεν πληρώνουν για το προνόμιο να έχουν το λογότυπο του κατασκευαστή αυτοκινήτου.Γράψαμε αυτό το κείμενο για να ξεκαθαρίσουμε στους φίλους μας που πολλές φορές μας έχουν κάνει την ερώτηση και δεν γνωρίζουν η νομίζουν οτι επειδή κάτι είναι πιο οικονομικό είναι και χειρότερο. Δεν ισχύει αυτό.  Εμείς διαθέτουμε επώνυμα ανταλλακτικά, oem η aftermarket όπως λέγονται σε μεγάλη γκάμα και με Εγγύηση. Καλέστε μας στο 210 5728384 για περισσότερες πληροφορίες.