Τι είναι η αντλία νερού | βλάβη | 

 

Το αγνό καθαρό νερο είναι το πιο σημαντικό φάρμακο της Φύσης

 

antlia nerou


Ενας κινητήρας αυτοκινήτου επειδή δουλεύει σε υψηλές θερμοκρασίες και ειδικά το καλοκάιρι χρειάζεται ψύξη, πολυ ψύξη για την ακρίβεια. . Τι αλλο λοιπον απο Η2Ο ή αλλοιώς το γνωστό μας νερό. Ετσι φτιάχτηκε η αντλία νερού γιαυτό ακριβώς το λόγο να χαμηλώνει τη θερμοκρασία(να ψύχει) του κινητήρα όποτε ανεβαίνει πάνω απο τα όρια.


Η αντλία νερού κινεί το νερό μέσα σε ειδικά κατασκευασμένους σωλήνες, από τον κινητήρα, στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και ανάποδα.. Όταν το νερό φτάνει στον κινητήρα ζεσταίνεται (απαγάγει τη θερμότητά του) και έπειτα οδηγειται στο μπροστά μέρος του αυτοκινήτου όπου όταν κινείται το αμάξι, μπαίνει αέρας του δρόμου και το ψύχει (ή αν δεν αρκεί αυτό, παίρνει μπροστά το βεντζιλατέρ).


Έτσι αφού έχει κρυώσει, συνεχίζει ξανά το ταξίδι του προς τον κινητήρα, για να απαγάγει θερμότητα ξανά. Την κίνηση αυτή του νερού όπως αντιλαμβάνεστε τη δημιουργεί η αντλία νερού. Αντίστοιχα εκμεταλλεύεται το αυτοκίνητο το ζεστό νερό που φεύγει από τον κινητήρα για να μας δώσει ζέστη μέσα στην καμπίνα. 


Η BestPriceParts.gr  είναι μια νέα, εξειδικευμένη  Ελληνική Πλατφόρμα Λιανεμπορίου specialized στο Εμπόριο Ανταλλακτικών Αυτοκινήτου Πρώτης Εργoστασιακής Τοποθέτησης και Εφαρμογής παρέχοντας μια πλήρη γκάμα Ανταλλακτικών, Λιπαντικών και Αξεσουάρ Αυτοκίνησης και μπορείτε να δείτεστο παρακάτω σύνδεσμο όλες τις προσφορές και τις τιμές για αντλία νερού .