Τρόποι αποστολής

Αποστολή εντός Αττικής

Συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες ΕΛΤΑ Courier, Γενική Ταχυδρομική , ΑCS και πλήθος μεταφορικών εταιριών φορτηγών σε όη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών είναι 2,50 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για δέματα μέχρι δυο (2) κιλά και 1,24 Ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για παραγγελίες άνω των πέντε >5 κιλών (βάρους και ογκομετρικά) θα προηγείται συνενόηση για τον τρόπο αποστολής.

Αποστολή εκτός Αττικής

Για παραγγελίες εκτός Αττικής, το κόστος των μεταφορικών είναι ως εξής:

2,50 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. για δέματα μέχρι δύο (2) κιλά Και 1,24 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. για κάθε επιπλέον κιλό.

Για παραγγελίες άνω των πέντε >5 κιλών (βάρους και ογκομετρικά) θα προηγείται συνενόηση για τον τρόπο αποστολής.

Δεν υπάρχει εξτρά χρέωση για δυσπρόσιτες περιοχές.

Εάν επιθυμείτε η παράδοση των ανταλλακτικών να γίνει Σάββατο πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει επιπλέον χρέωση 4,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και η ανάλογη χρέωση για το επιπλέον βάρος.

Από το site των ΕΛΤΑ Courier & ACS μπορείτε να ενημερωθείτε για το συνεργαζόμενο κατάστημα της περιοχής σας.: www.elta-courier.gr , www.acscourier.net

Σημείωση

Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα στο καλάθι των αγορών σας με βάση το βάρος τους, σε κάθε άλλη περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία σε όλη την Ελλάδα.

Η μέθοδος αυτή ενδείκνυται για ογκώδη και βαριά ανταλλακτικά. Το κόστος των μεταφορικών το επωμίζεται ο παραλήπτης . Ενδεικτικό κόστος 4-10€ με ΦΠΑ για δέματα έως 20kg.

Εάν επιλέξετε την αποστολή μέσω μεταφορικής είναι υποχρεωτική η αποπληρωμή προκαταβολικά της παραγγελίας σας μέσω Τραπέζης.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Είναι τα προϊόντα ασφαλισμένα;

Ναι, όλα τα προϊόντα που παραγγέλνετε είναι ασφαλισμένα για τη μεταφορά τους και δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστος για την υπηρεσία αυτή.

Πρέπει να υπογράψω κατά την παραλαβή της παραγγελίας μου;

Ναι, η υπογραφή σας είναι απαραίτητη και γίνεται κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Μπορώ να αλλάξω την Διεύθυνση Αποστολής μου ενώ η παραγγελία μου έχει ήδη αποσταλεί;

Δυστυχώς είναι αδύνατο να αλλάξουμε τη διεύθυνση αποστολής όταν η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι δώσατε τη σωστή διεύθυνση για τις συγκεκριμένες ημέρες αποστολής και παραλαβής των προϊόντων σας.

Τι γίνεται σε περίπτωση που δεν βρίσκομαι παρόν στον τόπο παραλαβής μου, όταν η παραγγελία μου αφιχθεί;

Μην ανησυχείτε! Αν απουσιάζετε κατά την στιγμή παραλαβής της παραγγελίας σας, η Εταιρεία Courier θα σας αφήσει γραπτή ειδοποίηση στην οποία θα ρυθμίζεται εκ νέου η παραλαβή της. Στη συνέχεια η Εταιρία Courier θα επιχειρήσει να σας παραδώσει το δέμα σας μέχρι και τρείς φορές.

© 2019 bestpriceparts.gr. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.
Design & Development by